Žolelių arbata „Ivan-Čai“ fermentuoti siauralapio gauromečio lapai.
Gauromečio arbata (iš siauralapio gauromečio, dar vadinamo Ivan Chai) yra vertinama dėl daugybės sveikatai naudingų savybių. Ji yra turtinga flavonoidų, antioksidantų, vitaminų A, C (net 6–7 kartus daugiau nei citrinoje), E, mineralų (geležies, kalcio, kalio, magnio) ir taninų, kurie suteikia jai stiprų priešuždegiminį, antibakterinį ir antioksidacinį poveikį
Sudedamosios dalys: siauralapio gauromečio (Chamaenerion angustifolium) fermentuoti lapai 100 %.
Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5-2 g) užpilti 300 ml verdančiu vandeniu, palaikyti 5-10 minučių.
Laikyti sausoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje, ne aukštesnėje kaip +20°C temperatūroje, iki 70 % santykio oro drėgnumo patalpoje.
Grynasis kiekis: 50 g
Kilmės šalis: Rusija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.